خانه اجتماعی سنگدان

سنگدان

گوشت-سالم
گوشت-سالم

سنگدان

شاید بتوان گفت سوء تغذیه در بین مردم و جوامع بشری بیشترین آمار را دارد چرا که روز به روز جمعیت در دنیا رو به افزایش است و یکی ازمهمترین دلائل سوء تغذیه همان کمبود پروتئین است در همین رابطه می توان گفت که سنگدان از ارزش غذایی و خواص درمانی فوق العاده ای بر خوردار است به این شرط که از مواد غذایی سالمی تغذیه کرده باشد سنگدان خواصی مانند تامین پروتئین ، بر طرف کردن فقرآهن ، سلامت پوست و مو، رشد قدی ، همچنین استفاده از مرغ سبز برای زنان باردار و رشد جنین موثر است از طرف دیگر دارای آنتی اکسیدان است که در هنگام هضم غذا از رادیکالهای آزاد در بدن محافظت می کند سنگدان دارای ویتامینهای گروه ب که برای کاهش استرس مفید است می باشد و همچنین دارای امگا۳ و امگا۶ است لذا در همین زمینه می توان به برخی از مضرات سنگدان مرغ هم اشاره کرد که عبارتند از چربی بالا برای کسانی که دارای بیماریهای قلبی وعروقی هستند مضر است همچنین مقدار کروم ، سرب ، کادمیوم در سنگدان مرغ زیاد است مقدار چربی اشباع در سنگدان مرغ زیاد بالاست در نتیجه مصرف آن در ماه بیشتر از دوبار می تواند باعث التهابات بافتی شود . سنگدان مرغ محل تجمع آنتی بیوتیکها است در نتیجه تا زمانی که از سلامت و تغذیه مرغ اطلاعی ندارید از سنگدان مرغ استفاده نکنید.

از سوی دیگر می توان گفت که کوبیده یکی از پرطرفدارترین غذاهای مردم خاور میانه بخصوص ایران است اما امروزه با وجود گرانی گوشت قرمز ، رستورانها هم به دلیل اینکه برایشان صرفه اقتصادی ندارد از سنگدان و تمام ضایعات مرغ استفاده می کنند که همه اینها سرطان زا می باشد درهمین راستا بسیاری از محققین کرده اند که گوشت چرخ کرده را هم از بیرون بصورت آماده تهیه نکنند چرا که هیچ اطلاعی از سلامت گوشت های چرخ کرده بیرون ندارند.

پس شایان ذکر است که مسئولین فکری برای سلامت مردم داشته باشند ؛ بدیهی است که موفقیت هر کشور بستگی به سلامت جسم و روح روان مردم آن کشور دارد.

نسل خورشید / اعظم علی پور

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 19 =